PR, MARKNAD & MEDIETRÄNING

PUBLIC RELATIONS (PR)

I en tuff konkurrens är det viktigt att sticka ut från mängden. Uttrycket "syns du inte, finns du inte" är sant.

PR-Media.ax hjälper er att hitta en strategi för att synas. Tillsammans går vi igenom vad som gör just ert företag unikt, fördelar ni gärna vill lyfta fram och hur ni ni vill bli uppfattade av era kunder/omvärlden.

Kort sagt: vi skapar ett image-koncept för ert företag.

MARKNADSARTIKLAR

Allt fler företag använder sig i dag av marknadsartiklar i redaktionellt format, så kallad Content Marketing, för att berätta om sina produkter.Till skillnad från en annons ger artikelformatet utrymme för att beskriva och sätta in produkten i ett sammanhang. En redaktionell text ökar även förtroendet för varan eller tjänsten.

Vill ni använda er av Content Marketing i er marknadsföring kan ni med fördel vända er till PR-Media.ax. Tillsammans benar vi ut vad som gör just er produkt exklusiv, diskuterar upplägg, vinkel, bildval och målgrupp. 

Därefter levereras en komplett artikel med bilder/illustrationer som förklarar nyttan med just er produkt.

INNEHÅLL PÅ HEMSIDA

PR-Media.ax hjälper er att på ett professionellt sätt presentera företaget och era tjänster på er hemsida.
Ni kanske har en helt ny sida som behöver fyllas med information eller en gammal där innehållet behöver piffas upp.
Tillsammans går vi igenom ett upplägg för att ert företag presenteras på ett intressant och tilltalande sätt samt att kunderna snabbt hittar relevant information om vad ni har ett erbjuda.
 

MEDIETRÄNING

En ogenomtänkt kommentar till media kan få ödesdigra konsekvenser för ett företag eller en myndighet. Därför gäller det att tänka efter före och lära sig hur media fungerar.

PR-Media.ax hjälper till med coachning och konsekvensanalys i relationer till media. Så kallad medieträning ges både enskilt och i grupp. 

KONTAKT
Ove Andersson    Tel: +358 457 0892141      E-post: ove@pr-media.ax 

Dela den här sidan